0 item(s)
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Over Gabion Schanskorven

Over Gabion Schanskorven

Voor bestellingen en vragen kunt u direct richten tot ons verkoop team. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 16:30 voor u aanwezig.

 

Gabion B.V.

Bartholomeus Diasstraat 10

7825VN Emmen

Tel : 0031-591634606

Fax : 0031- 591631778

Email: info@gabion-schanskorven.nl   

BTW nr. : NL807543810B01
KVK : 04057882 Emmen NL


Gabion is een jong bedrijf. Dat wil zeggen: als ‘Gabion’ zijn we jong. Want we bestaan al jaren, als onderdeel van Twee 'R' Recycling Groep. Samen met de Drentse Recycling Maatschappij B.V. reeds 30 jaar gevestigd in het Drentse Emmen, hebben wij de beschikking over een groot terrein van 80.000m² . De Drentse Recycling Maatschappij is een van de grootste vestigingen van de Twee ‘R’ Recycling Groep dat diverse locaties heeft in Noord- en Oost-Nederland. Zo zamelen we in bijvoorbeeld Almelo, Hengelo, Groningen en Veendam puin in dat we recyclen en verwerken in producten voor bijvoorbeeld de wegenbouw. Reeds enkele jaren voert de Drentse Recycling Maatschappij ook schanskorven en breukstenen in haar assortiment. Vanwege het enorme succes van deze schanskorven, heeft de Twee ‘R’ Recyclinggroep in 2010 besloten om hier een zelfstandige onderneming van te maken: Gabion B.V.

Benieuwd naar ons bedrijfsfilmpje?

 

Meer weten over onze firma? www.puinrecycling.nl

Twee "R" Recycling Groep Drentse Recycling Maatschappij 

 

Twentse Recycling Maatschappij Recycling Maatschappij Almelo  
Recycling Maatschappij Veendam Recycling Maatschappij Groningen  
 

 

Keurmerken en labels

 

 Webshop keurmerk

Gabion is aangesloten bij Webshop Keurmerk

 

 

SSL certificaat

Bij Gabion besteld en betaald u veilig online!

 

Affiliate marketing Gabion

Heeft u interesse in een affiliate samenwerking met ons? Wij zijn altijd op zoek naar goede publishers. Heeft u een blog of een interessante website? Neem dan contact met ons op: renate@gabion-schanskorven.nl of meld u aan bij TradeTracker.

NL-greenlabel

NL Greenlabel, opgericht door Nico Wissing (Tuin- en Landschapsontwerper) en Lodewijk Hoekstra (tv tuinman), heeft tot doel het creëren van een gezonde en duurzame leefomgeving waarbij mens en natuur in balans zijn. Het gebruik van duurzame producten, materialen en groen in de ruimste zin van het woord staan hierbij centraal. Om dit ook meetbaar te maken is in opdracht van NL Greenlabel het eerste integrale duurzaamheidslabel ontwikkeld. Dit label biedt in één oogopslag inzicht in de duurzaamheidsscore van producten & materialen, planten of gebieden. Eenvoudiger, bewuste en verantwoorde keuzes maken, ligt hiermee binnen handbereik. Door de koppeling met de Wetenschappelijke Raad van Advies en de NL Professionals (hoveniers en groenvoorzieners) is het mogelijk om samen met diverse stakeholders de duurzaamste woonwijken, bedrijventerreinen en parken te ontwerpen, realiseren en beheren. www.nlgreenlabel.nl