0 item(s)
U hebt niets in uw winkelwagen.

0

×

Registration

Profile Informations

Login Datas

or login

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!
Waterval Niagara 60cm LED

Meer afbeeldingen

  • Nautic waterval
  • Waterval 60cm
  • Nautic waterval

Waterval Niagara 60cm LED

Beschikbaarheid: In voorraad

Vanaf: € 284,00

Prijs zoals samengesteld (incl. B.T.W.): € 0,00

Zeer mooie en moderne design RVS waterval met een mooie brede wateruitloop is in diverse lengtes verkrijgbaar. Nu ook met Led verlichting. Deze design waterval bouwt u eenvoudig in een schanskorf. In combinatie met de bij te bestellen vijverpomp en toerentalregelaar levert de waterval een mooie, door uzelf in te regelen, brede waterfilm die haast geruisloos in de vijver of ander waterreservoir terugstroomt.

Nu gratis bezorgd!

Waterval Niagara 60cm LED   +€ 284,00
  • (details)
  • (details)
  • (details)
  • (details)

* Verplichte velden

Prijs zoals samengesteld (incl. B.T.W.): € 0,00

Details

Nautic Pro vijverpompen worden geleverd inclusief slangtule en 5 jaar garantie !* (m.u.v. rotor) De pompen van Nautic voldoen aan de hoogste veiligheidseisen,is vervaardigd met de hoogwaardige onderdelen en materialen.Nautic geeft niet voor niets garantie gedurende 5 jaar tegen materiaal en fabricagefouten. (lees wel de voorwaarden) Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en een vijverpomp met zeer krachtige prestaties! Vuilwaterpomp, zeer geschikt voor de aanvoer van watervallen en fonteinen. Droogopstelling mogelijk onder de waterspiegel. Garantie 5 jaar ! Garantievoorwaarden NAUTIC Pro serie (5 jaar garantie!) Garantievoorwaarden. Nautic garandeert het apparaat vanaf de datum van aankoop gedurende 5 jaar tegen materiaal- en fabricagefouten. Bij installatie- en bedieningsfouten, ondeskundig gebruik,niet-naleving van de veiligheidsvoorschriften, gebrekkig onderhoud (uitdrukkelijk zij vermeld het vastlopen van de rotordoor het niet schoonmaken van de rotor en/of het rotorhuis), beschadigingen (bijvoorbeeld aan de pomp of stekker),evenals doorvoering van technische veranderingen (zoals bijvoorbeeld het afknippen of vervangen van de kabel of (stekker), kan geen beroep op de garantie worden gedaan. U kunt alleen aanspraak maken op de garantie wanneer het volledige apparaat inclusief het aankoopbewijs wordt getoond aan degene waar u het apparaat heeft gekocht.Gevolgschaden zijn uitgesloten van garantie. Ook onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn vallen niet onder de garantievoorwaarden. Tijdens de winter adviseren wij om de pomp droog en vorstvrij op te slaan, dit om schade aan de pomp door bevriezing te voorkomen.

Nautic FC-300 Toerentalregelaar voor Vijverpompen

Met deze elektronische toerentalregelaar kunt u het vermogen van uw pomp aanpassen. Door middel van het aanpassen van het vermogen van uw pomp, krijgt u een lager energieverbruik (dus directe besparing !!). Middels het aanpassen van het vermogen, kunt u de doorstroming van uw waterval regelen. Bepaal zelf hiermee de grote van de water uitstroom. Bereik 20 tot 300 watt.

 

Extra informatie

Afmeting L x H x D Nee
Levertijd Nee